دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مسکو: مذاکرات صلح وقتی آغاز می‌شود که اوکراین موضع «واقعی» داشته باشد

آندری رودنکو، معاون وزیر خارجه روسیه گفت که اوکراین باید موضع منطقی‌تری برای از سرگیری مذاکرات صلح اتخاذ کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۲۲

به گزلرش راهبرد معاصر، رودنکو درباره گزارش اخیر مبنی براینکه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و همتای چینی او، شی جین‌پینگ، انتظار دارند مذاکرات صلح تا پایان سال ۲۰۲۴ آغاز شود، توصیه کرد از «تعیین ضرب الاجل یا تعیین جدول زمانی خاص خودداری شود».

 

این دیپلمات روس با این حال تاکید کرد که «پیشنهادات ارائه شده از سوی مقامات اوکراینی که از خارج کنترل می‌شود، نمی‌تواند مبنایی برای مذاکره جدی باشد».

براساس گزارش خبرگزاری آرتی، رودنکو اظهار داشت که مذاکرات تنها زمانی می تواند از سر گرفته شود که کی یف «موضع واقعی‌تری اتخاذ کند».

 

روز چهارشنبه، روزنامه اسپانیایی ال پاییس گزارش داد که ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان به مقامات اتحادیه اروپا اطلاع داده است پوتین و شی پیش بینی مذاکرات صلح را قبل از پایان سال دارند. نه مسکو و نه پکن این ادعا را تایید نکرده‌اند.

 

اوربان، منتقد سرسخت موضع اتحادیه اروپا در قبال درگیری اوکراین، اخیراً سفرهایی به کی‌یف، مسکو و پکن انجام داد و آن را «مأموریت صلح» توصیف کرد. پس از سفر هفته گذشته اوربان به مسکو، پوتین مجدداً بر شرایط صلح ژوئن خود تأکید کرد و اظهار داشت که به جای آتش‌بس موقت، خواستار پایان جامع و نهایی درگیری است. شرایط مسکو شامل تبدیل شدن اوکراین به یک کشور بی طرف و خروج نیروهای اوکراینی از جمهوری‌های دونباس یعنی دونتسک و لوگانسک و مناطق خرسون و زاپوروژیه است. روسیه اصرار دارد که اوکراین باید از ادعای خود در مورد این چهار سرزمین و همچنین کریمه صرف نظر کند. اوکراین شرایط روسیه را رد کرده و اصرار دارد که خاک این کشور باید به مرزهای سال ۱۹۹۱ بازگردانده شود.

 

مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین در بهار ۲۰۲۲ شکست خورد و هر دو طرف یکدیگر را به طرح خواسته‌های غیرقابل قبول متهم کردند. پوتین گفته است که هیئت اوکراینی ابتدا با برخی از شروط روسیه از جمله بی طرفی موافقت کرد، اما سپس به طور ناگهانی مذاکرات را به حالت تعلیق درآورد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار